Søk
Velkommen
Om firmaet
Kontakt oss
Lenker
Chip-trimming
Audi
BMW
Chrysler
Citroen
Fiat
Ford
Ferrari
Mercedes
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Rover
VW
Volvo
Øvrige produkter
Tekniske artikler
Prosjekter
Tips & tricks

Chiptrimming av personbiler

Til venstre finner du en oversikt over de fleste bilmerkene vi leverer chip-trimsatser til. Angitt informasjon skal sees på som veiledende. Dersom det har skjedd endringer på akkurat din bilmodell, vil du få oppgitt dette når du tar kontakt med oss.

Bruk av produktdatabasen

Klikk deg inn på ditt bilmerke, og du får opp en detaljert modell-liste med ulike motoralternativer. Finn din modell/motorvariant i listen, og klikk deg videre inn på en kort oppsummering som viser hvilke ytelser vi kan tilby deg med våre chip-trimmingssatser.

Merk

De ulike bilmodellene gjennomgår som kjent en kontinuerlig utvikling, spesielt på motorfronten. Det gjør også våre produkter for oppgradering av din bil. Vi bestreber oss på å henge med i modellutviklingen ved å utvikle nye oppgraderingssatser etter hvert som nye, populære motorvarianter kommer til. For å kunne tilby deg som kunde den nyeste teknologien på markedet betyr dette at vi av og til må prioritere teknisk utviklingsarbeid fremfor til enhver tid å ha en komplett, oppdatert modelloversikt. Det vil derfor kunne skje at vi ikke har liggende de alle nyeste motoralternativene i denne oversikten. Dersom du ikke finner din bilmodell i listen, vil vi likevel anbefale at du tar kontakt med oss direkte via telefon eller e-post.

Kontakt oss mer>>

trimchip.com
Hønsedalen 22
5912 SEIM
Org.nr. 981609352
(+47) 934 67 791

 
© trimchip.com